It is currently Mon Aug 03, 2020 10:46 am




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 mustang trouble 
Author Message
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Thu Mar 04, 2004 3:24 pm
Posts: 1608
Location: smellkirk i mean selkirk
Post mustang trouble
drivein along doing about 75 and then poof i go from like 2000 rpm to 0...engine stops...no power stearing no power breaks nothing but all my lights ...dash lights were light up like a xmass tree so i finaly come to a stop...
turn off the lights wait a second as i scratch my head trying to figure out what the fuck just happend....
start it back up she coughs just a second like a rough start almost like you start it and it spat soomthing maybe i dono anyway i put the snorkel back on and the origonal air filter back in and im taking it up to the dealer...
anyone got any ideas what this might be? that caused it?
i cant get to the dealer until like thursday


ps if this keeps up im gonna call the bank and tell them to come get it...and illl buy a 1970 mach1 for 26 insted LMAO

_________________
Image
Image


Sun Jan 02, 2005 7:30 pm
Profile YIM WWW
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Sat Jul 26, 2003 12:25 am
Posts: 1689
Location: Saratoga Springs, NY
Post 
sounds electrical... same thing happened in my lincoln when the voltage regulator went but i dont know jack about new vehicles...

_________________
2013.5 VW Jetta GLI Autobahn
2005 Stingray 195LS
2005 Polaris Fusion 900
2004 Yamaha Raptor 660R


Sun Jan 02, 2005 8:54 pm
Profile ICQ YIM
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Thu Mar 04, 2004 3:24 pm
Posts: 1608
Location: smellkirk i mean selkirk
Post 
thats what im figureing too..but i wasnt sure. ive never missed an oil change or nothing so im hopeing its somthing easly fixed.....its under warentee but when i went to bring it up for the thumping in the front end they said "we found nothing wron giwth it its an exceptional mustang" but when i rotated the tires the next week the thumping stoped..so i never rotated them back to the front LOL

anyway ill know thursday when i take it up..but thanks..im glad im not the only one who thinks its electrical

91fast5ohh wrote:
sounds electrical... same thing happened in my lincoln when the voltage regulator went but i dont know jack about new vehicles...

_________________
Image
Image


Sun Jan 02, 2005 8:57 pm
Profile YIM WWW
Hey Hillary....ya cunt!
Hey Hillary....ya cunt!
User avatar

Joined: Fri Jul 11, 2003 11:53 am
Posts: 6407
Location: Saratoga Springs NY
Post 
it is possable... and this is a big maybe...

but it sounds like the fuel stopped going to the Motor. possable Water / Ice in the lines?


Sun Jan 02, 2005 10:00 pm
Profile YIM WWW
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Thu Mar 04, 2004 3:24 pm
Posts: 1608
Location: smellkirk i mean selkirk
Post 
highly unlikely and im only saying that because it never sits for more then two days as far as the ice goes but i did have a little over a quater tank...and i did fill it that night...and it was cold the day before and i didnt use it that day...so yeah..maybe...
what about if you go to long without useing a recharge kit on your k and n air filter? they dont tell you how often to clean them so i cleaned mine. today put the old stock filter in that only had 6 thousand miles on it anyway...
but yeah it just like died on me...if its electrical its not the batterie LOL the lights still worked lol
Khyron wrote:
it is possable... and this is a big maybe...

but it sounds like the fuel stopped going to the Motor. possable Water / Ice in the lines?

_________________
Image
Image


Sun Jan 02, 2005 11:01 pm
Profile YIM WWW
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Sat Jul 26, 2003 12:25 am
Posts: 1689
Location: Saratoga Springs, NY
Post 
try the good ol dry gas.... should be putting that in every few fillups anyway where we live... and wait a minute... your driving the mustang in the winter... whats wrong with you!!!!

_________________
2013.5 VW Jetta GLI Autobahn
2005 Stingray 195LS
2005 Polaris Fusion 900
2004 Yamaha Raptor 660R


Sun Jan 02, 2005 11:02 pm
Profile ICQ YIM
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Thu Mar 04, 2004 3:24 pm
Posts: 1608
Location: smellkirk i mean selkirk
Post 
im always told that stuff along with the octaine boost and the cleaners are just bullshit stuff anyway that they dont really clean anything their just like gass in a bottle LOL...
but yeah im driveing it but only when its dry out..and i wash it every three days without fail...just like i did in the summer every three days it gets washed and polished...no snow tires though cuse she wont see a flake....but a lil dry salt wont hurt it...although she has seen a lil wet salty roads afew times i try to not drive it like that cuse i dont want to rust or rott it

91fast5ohh wrote:
try the good ol dry gas.... should be putting that in every few fillups anyway where we live... and wait a minute... your driving the mustang in the winter... whats wrong with you!!!!

_________________
Image
Image


Sun Jan 02, 2005 11:10 pm
Profile YIM WWW
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Sat Jul 26, 2003 12:25 am
Posts: 1689
Location: Saratoga Springs, NY
Post 
the drygas takes the moisture out of the gas tank... it seemed to work last year when my beater wouldnt start when it was -30. Cant hurt to give it a shot

_________________
2013.5 VW Jetta GLI Autobahn
2005 Stingray 195LS
2005 Polaris Fusion 900
2004 Yamaha Raptor 660R


Sun Jan 02, 2005 11:13 pm
Profile ICQ YIM
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Thu Mar 04, 2004 3:24 pm
Posts: 1608
Location: smellkirk i mean selkirk
Post 
ok ill try that to lol im up for trying anything just so long as im not forced into tradeing it in due to continuous problems LOL

91fast5ohh wrote:
the drygas takes the moisture out of the gas tank... it seemed to work last year when my beater wouldnt start when it was -30. Cant hurt to give it a shot

_________________
Image
Image


Sun Jan 02, 2005 11:15 pm
Profile YIM WWW
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Sat Jul 26, 2003 12:25 am
Posts: 1689
Location: Saratoga Springs, NY
Post 
could be a number of things though.. check plug wires and shit ... ya never know

_________________
2013.5 VW Jetta GLI Autobahn
2005 Stingray 195LS
2005 Polaris Fusion 900
2004 Yamaha Raptor 660R


Sun Jan 02, 2005 11:34 pm
Profile ICQ YIM
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Thu Mar 04, 2004 3:24 pm
Posts: 1608
Location: smellkirk i mean selkirk
Post 
if i can even find them...lmao let alone get my hand down in there to check them lmao...you open it up its like theres 0- room for anything but a small finger or three..i dono how they get tools into them engine compartments without pulling everything out to get to the stuff

91fast5ohh wrote:
could be a number of things though.. check plug wires and shit ... ya never know

_________________
Image
Image


Mon Jan 03, 2005 12:34 am
Profile YIM WWW
I HAVE A NEON!
User avatar

Joined: Wed Aug 18, 2004 9:36 pm
Posts: 159
Post 
i know whats wrong, its a ford :P
teehee

_________________
Image


Mon Jan 03, 2005 8:05 pm
Profile YIM WWW
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Wed Apr 07, 2004 9:33 pm
Posts: 1013
Post 
Nah, I just think his rims are bad... Buy mine.

_________________
At first there were two sets of footprints in the sand
Then there were one sets of foot prints in the sand
When times get hard and shit hits the fan
God doesnt walk with me he carries me man
-50cent

Image


Mon Jan 03, 2005 8:07 pm
Profile
Front Runner
Front Runner
User avatar

Joined: Thu Mar 04, 2004 3:24 pm
Posts: 1608
Location: smellkirk i mean selkirk
Post 
lmfao i got nice rims...
and phill...shush...
btw all is well...they found 0 error codes in the cpu...the did all sorts of diagnostics and nothing was found..so i think what im thinking is perhaps it was the dirty k&n air filter...anyway i put the old filter back in and the snorkel back on...seems to preform beter actually...

_________________
Image
Image


Sat Jan 08, 2005 11:43 pm
Profile YIM WWW
I HAVE A NEON!
User avatar

Joined: Wed Aug 18, 2004 9:36 pm
Posts: 159
Post 
im sure it performed real well n this 6 inches of snow

_________________
Image


Sat Jan 08, 2005 11:49 pm
Profile YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.